Werkbezoek HO “Het Vondeltje” Sliedrecht

Op 10 april 2018 hebben Aad Noordermeer en Korine Tadema, beiden lid van het bestuur van KMAS, een bezoek gebracht aan HO “Het Vondeltje” in Sliedrecht, om kennis te maken met het nieuwe bestuur.

De secretaris, Ad van de Klis, heeft versterking gekregen van twee nieuwe bestuursleden, namelijk  Angelique Vreugdenhil (voorzitter) en Rianne Huijs (algemeen lid). Beiden zijn zeer gedreven en zetten zich actief in voor de HO.

“Het Vondeltje” bestaat uit 79 woningen, en is één van de weinige complexen van Mooiland waar, behalve senioren, ook personen van IVA gehuisvest zijn. Hier zijn dat er vijftien. Na de grote renovatie van vorig jaar hebben de appartementen nu een eigen balkon, zeer tot tevredenheid van de bewoners. Ook is de buitenkant opnieuw geschilderd, waardoor het complex een frisse uitstraling heeft. In 2008 is het oude magazijn omgebouwd tot gemeenschappelijke ruimte, de kleurstelling hiervoor  is verzorgd door een interieurarchitect. Het geheel is toen feestelijk geopend door de wethouder van Sliedrecht. Volgende maand zal het tienjarig jubileum hiervan worden gevierd.

Het bezoek werd erg op prijs gesteld door de HO-leden en KMAS; kennismaking met de overige HO’s zal volgen op de ALV van 9 mei. Ook wil de voorzitter graag deelnemen aan de gezamenlijke thema-bijeenkomst van Koepel Grave en KMAS over psycho-sociale problematiek, die voor 6 juni gepland staat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *